Financiële Sector

De huidige financiële sector biedt niet meer de zekerheden waarom het in het verleden bekend stond. In de huidige tijd zijn dynamische, snel technisch innoverende organisaties. Dat vraagt andere kwaliteiten als Agile werken en de wil continu jezelf en je collega’s uit te dagen om te verbeteren om aan de eisen en wensen van de snel veranderende markten te kunnen blijven voldoen. Denken vanuit wat de klant wenst, diensten en innovatieve mogelijkheden op een veilige manier aanbieden binnen de competitieve markt is waar het om draait.

Door onze jarenlange ervaring spelen wij snel in op hoe de arbeidsmarkt beweegt. Veelal met succes weten wij aan de behoefte van de Opdrachtgever te voldoen waarbij ook de kandidaat in zijn/haar kracht komt te staan.

 

Onze expertise en ervaring binnen de financiële sector is zeer divers:

  • Banking
  • Asset Management / Pensioenfondsen
  • Brokerage
  • Insurance
Wij bemiddelen met name voor functies in:

  • Finance, Accounting & Control
  • Treasury
  • Operations
  • Compliance
  • Risk Management

 

Detachering

Detacheren is het in- en verhuren van tijdelijk personeel door middel van een Mantelovereenkomst en Deelcontract. Het detacheringsbureau heeft eigen personeel in dienst of huurt deze in van een collega detacheringsbureau. Omdat het detacheringsbureau de opdrachtnemer is, loopt deze het  werkgeversrisico bij ziekte (doorbetaling van het loon) en bij ontslag (ontslagvergoeding), in gevallen van eigen personeel. De Opdrachtgever loopt deze risico’s niet. Bovendien schakelen wij snel om een nieuwe geschikte kandidaat voor te stellen.

Werving & Selectie (Recruitment)

Werving & Selectie (Recruitment) is het leveren van geschikte kandidaten voor een vaste opdracht waarbij de geworven professional direct in dienst treed bij de Opdrachtgever. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Uitsluitend indien er een match tot stand komt, betaalt de Opdrachtgever een fee.

Met een aanname op basis van werving & selectie committeert de Opdrachtgever zich direct aan de professional door zelf een vaste arbeidsovereenkomst aan te bieden. Het biedt minder flexibiliteit dan een start op basis van uitzending of detachering, wat extra risico bij verzuim of disfunctioneren kan geven.

Graag adviseren wij de professional als ook de Opdrachtgever over de mogelijkheden en denken mee over wat het beste bij de wensen van de professional of de strategie van de Opdrachtgever aansluit.
Afhankelijk van de keuze van de Opdrachtgever is er wel of geen sprake van een aanzegtermijn of proeftijd.

Deta-Vast

De Deta-Vast constructie is als ‘Contract to Permanent’. Een detacheringsovereenkomst met overname is een reeds bekende vorm van detacheren waarbij het traditionele detacheren wordt gecombineerd met werving en selectie. U als Opdrachtgever sluit een detacheringsovereenkomst af waarbij de ingehuurde medewerker van begin af aan de arbeidscondities kent als wanneer hij direct in dienst is van uw organisatie. Daarnaast is in de detacheringsovereenkomst vastgelegd dat de medewerker na de periode van detachering in dienst treedt van uw organisatie.

ZZP

Doordat Briqxx bij verschillende Opdrachtgevers levert wat gezocht wordt, ontvangen wij voortdurend interessante aanvragen.

Wij staan daardoor open om zaken te doen met getalenteerde zzp’ers. Heb jij een passie voor de financiële sector en denk jij een unieke bijdrage te kunnen leveren aan onze partners en klanten? Neem dan gerust contact met ons op.