Senior financieel administratief medewerker

Zorg jij er met jouw enthousiasme, daadkracht en zorgvuldigheid voor dat al de financiële gegevens systematisch en op een juiste manier worden verwerkt en geregistreerd?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving:

Onze klant bestaat 22 jaar en is in deze tijd heel hard gegroeid. Als organisatie staan ze nu op het punt dat we naar een meer volwassen en data gedreven organisatie moeten toewerken. Daarbij is het versimpelen en optimaliseren van processen een belangrijk aspect. Zo ook binnen Finance. In de rol als senior financieel administratief medewerker heb je dan ook de mogelijkheid om mee te denken over hoe zij processen binnen de financiële administratie zouden kunnen verbeteren en afspraken kunnen borgen. In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor het financiële administratie team.

Het team bestaat uit 5 financieel administratief medewerkers, een financial controller en de manager Accounting & Reporting aan wie je ook zult rapporteren. Finance kent verder nog de afdeling Business Control.

Wat ga jij doen?

 • je verzorgt de verkoopfacturatie waarbij je regelmatig afstemming hebt met de verkopers;
 • je hebt een coördinerende rol, waarbij je de werkvoorraad van binnenkomende inkoopfacturen (ongeveer 1.000 per week) monitort en verdeelt binnen het team;
 • je hebt een signaalfunctie richting inkopers wanneer facturen niet tijdig worden goedgekeurd;
 • je voert analyses uit, bijvoorbeeld inzake betaalgedrag van klanten of afspraken met de leveranciers en de wijze van boeken en verwerken van facturen door collega’s;
 • je stelt wekelijks betaalvoorstellen op;
 • je hebt afstemming met inkopers over facturen en bijbehorende budgetten;
 • Je draagt zorg voor correcte boekingen voor een juiste maand- en afdelingsrapportage.

Wie ben jij?

 • je hebt bij voorkeur een afgeronde financiële mbo of hbo opleiding;
 • je hebt hbo werk- en denk niveau;
 • je hebt 2-4 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • je bent gedreven;
 • je signaleert verbeteringen en komt ook met voorstellen om deze door te voeren;
 • je hebt bij voorkeur ervaring met Excel, Word en Outlook en ERP systemen (Navision is een pré);
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Verder ben jij integer, neem je jouw verantwoordelijkheid en weet je goed het overzicht te behouden.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd en voldoe je aan de gestelde eisen of wil jij meer informatie over de functie neem dan contact op met Femke Oostendorp, f.oostendorp@briqxx-people.nl of 06 54 38 49 49

 

BI Specialist

Voor onze klant is een internationaal groente en fruitbedrijf met een breed assortiment aan unieke groente- & fruitsoorten zijn wij op zoek naar een BI Specialist. 

Functieomschrijving

Alles wat binnen onze klant gebeurt genereert data. Een voor de hand liggend voorbeeld is de data uit ons verkoopproces, maar daarnaast zijn er ook wat meer exotische voorbeelden te benoemen, zoals: de temperatuurmetingen van de rijpcellen, registraties van palletverplaatsingen en de efficiëntie monitoring voor verschillende productielijnen. De uitdaging zit hem zowel in het slim combineren van deze data en het adviseren van de business om hier meerwaarde uit te halen.

Bij onze klant zijn ze volop in ontwikkeling als het gaat om het automatiseren van processen. Zo is de capaciteit van onze klant uitgebreid door de bouw van een nieuw pand waarbij robotisering en Artificial Intelligence een belangrijke rol zullen spelen. Als Business Intelligence Specialist kun je het verschil maken in het realiseren van een meer efficiëntere en data gedreven organisatie. Met als belangrijke organisatiedoelen: het versimpelen en automatiseren van processen en het besparen van kosten. Kortom een dynamische omgeving voor een BI specialist, waarbinnen je je snel verder kunt ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Jij bent diegene die de informatie behoefte van de business zal vertalen naar een concrete BI oplossing. Dit doe je niet alleen, want samen met het team bouw je aan onze BI-omgeving waarbij je met het gehele spectrum in aanraking komt. Dit houdt in dat je met de tool TimeXtender de ETL processen binnen het Datawarehouse ontwikkelt en beheert. Verder ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het ontsluiten van data uit verschillende applicaties en het transformeren van deze data naar een data model;
 • Het creëren van de juiste inzichten en de visualisatie hiervan in PowerBI;
 • Het toepassen van de juiste techniek om het datawarehouse en de laadprocessen optimaal te laten performen.

Wie ben jij?

 • Je hebt Hbo werk- en denk niveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als BI-Specialist, BI-Consultant of BI- Developer;
 • Je hebt praktische ervaring met het ontwikkelen van ETL processen in een datawarehouse, waarbij ervaring met TimeXtender een pré is;
 • Je hebt ervaring met SQL en Business Intelligence tooling zoals PowerBI / SSRS / QlikView / QlikSense;
 • Je bent communicatief vaardig, omdat je veel met eindgebruikers zult moeten afstemmen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Engelse taal is een pré.

Hoe ziet jouw team eruit?
De IT-afdeling bestaat uit ongeveer 20 man die zijn onderverdeeld in verschillende teams, waaronder natuurlijk Business Intelligence, maar ook: Master Data Management, Outsystems-development, Systeemnetwerkbeheer en Applicatiebeheer. Je zult rapporteren aan de IT Manager en veel samen werken met verschillende afdelingen, waaronder: Process Excellence, Commercie, Operations, Supply Chain en Finance.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de gestelde eisen of wil jij meer informatie over de functie neem dan contact op met Robert Oostendorp, r.oostendorp@briqxx-people.nl of 06 21 26 26 99.

Quality Assurance Medewerker

Ben jij dé deskundige op het gebied van kwaliteitsmanagement en wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als QA medewerker bij onze klant draag je bij aan het waarborgen van de kwaliteit en voedselveiligheid binnen de organisatie die altijd in beweging staat.

Dagelijks werk je intensief samen met collega’s, klanten, internationale leveranciers en telers. Het QA team houdt zich bezig met verschillende taken. Voorbeelden hiervan zijn het beantwoorden van uiteenlopende interne en externe vragen op het gebied van QA, het helpen om de hygiënerichtlijnen te borgen en het verzorgen van de klachtenregistratie. Daarnaast voeren we monsternames uit ten behoeve van pesticiden en microbiologisch onderzoek en communiceren we de resultaten zowel in- als extern met passend advies. Het voorbereiden en begeleiden van audits van certificerende instanties en het opvolgen van de actiepunten is ook onderdeel van het werk van ons QA team.

Wie ben jij?

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding Levensmiddelentechnologie, Food & Business of vergelijkbaar
 • Relevante ervaring op het gebied van kwaliteit (QA) binnen de voedingsmiddelenbranche
 • Bekend met (inter)nationale wet- en regelgeving en kwaliteitsnormen (zoals IFS en SKAL)
 • Een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift

Verder ben je een goede en communicatieve organisator die houdt van dynamiek. Kenmerken die jou typeren zijn: analytisch, onafhankelijk, teamspeler, flexibel, stressbestendig, helicopterview en pragmatisch.

Ben je enthousiast geworden en denk je dat jij de juiste persoon bent voor deze uitdaging, stuur dan je cv en motivatiebrief naar Femke Oostendorp, f.oostendorp@briqxx-people.nl. We kijken ernaar uit om je te leren kennen.